Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir vanilinį cukrų. Kitame sutrinti bananus ir įmaišyti kefyrą. Trečiame su cukrumi išplakti kiaušinius ir įmaišyti vėsų tirpintą sviestą. Sumaišyti visų trijų indų turinius. Galiausiai įmaišyti smulkintus riešutus. Masę supilti į kepimo skardą aukštais kraštais ir tolygiai paskirstyti. Kepti 175 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
3 vienetai bananų
1 arbatinis šaukštelis cinamono
300 mililitrų cukraus
150 gramų graikinių riešutų
2 vienetai kiaušinių
600 mililitrų kvietinių miltų
150 mililitrų kefyro
0.5 arbatinio šaukštelio sodos
200 gramų sviesto (tirpintas)
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną ir vanilinį cukrų. Kitame sutrinti bananus ir įmaišyti kefyrą. Trečiame su cukrumi išplakti kiaušinius ir įmaišyti vėsų tirpintą sviestą. Sumaišyti visų trijų indų turinius. Galiausiai įmaišyti smulkintus riešutus. Masę supilti į kepimo skardą aukštais kraštais ir tolygiai paskirstyti. Kepti 175 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Skanaus!