INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- šiek tiek cinamono
- 50 gramų cukraus
- 100 gramų migdolų
- šiek tiek vanilės
- 4 vienetai kiaušinių
- 200 gramų batono
- 1 stiklinė pieno
- 50 gramų sviesto
- 100 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 200 gramų baltos duonos (4 riekeles) išmirkyti piene, pertrinti. Supilti ištirpintą svietą, nuvalytus ir sugrūstus migdolus, cukrų, 4 kiaušinių trynius, vieno apelsino ar citrinos nutarkuotą žievelę, razinas, cinamoną ir vanilę. Atsargiai įmaišyti 4 iki standumo išplaktus kiaušinio baltymus.
Gautą masę sukrėsti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą, kepti orkaitėje apie 1 valandą.
REKLAMA