2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus (Santa Maria)
300 gramų baltojo šokolado (smulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaunasi ~25 vnt.
Užvirkite grietinėlę puode ir nuimkite nuo orkaitės. Sudėkite šokoladą ir maišykite, kol jis ištirps. Pabarstykite kardamonu. Vėliau palikite 1 valandą pastovėti šaldytuve, kad masė atvėstų. Ant triufelių viršaus išsijokite vanilinį cukrų.
Autorius: Santa Maria
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis kardamono (Santa Maria)
100 mililitrų grietinėlės (35% riebumo)
2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus (Santa Maria)
300 gramų baltojo šokolado (smulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaunasi ~25 vnt.
Užvirkite grietinėlę puode ir nuimkite nuo orkaitės. Sudėkite šokoladą ir maišykite, kol jis ištirps. Pabarstykite kardamonu. Vėliau palikite 1 valandą pastovėti šaldytuve, kad masė atvėstų. Ant triufelių viršaus išsijokite vanilinį cukrų.