INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas margarino
- 1/3 vieneto morkų
- 1 vienetas petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
- 3 valgomieji šaukštai raugintų kopūstų
- šiek tiek druskos
- 0.5 valgomojo šaukšto grietinės
- 1 vienetas burokėlių
- 10 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
REKLAMA