Troškinti balandėliai su morkomis ir keptais pastarnokais. Lengvas skanus maistas.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kopūstų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 5 vienetai pastarnokų
- 4 vienetai morkų
- 3 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai ryžių
- 3 skiltelės česnakų
- 5 vienetai laurų lapų
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
- šiek tiek aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą maišau su apvirtais ryžiais, druska ir pipirais (pagal skonį), kiaušiniais.
- Kopūstą apverdu ir darau balandėlius.
- Dedu į puodą lauro lapus, česnakus, vieną smulkiai pjaustytą pastarnoką, pilu vandens (apie 600 ml) ir sudėjusi balandėlius troškinu apie 1 valandą.
- Keturis didelius pastarnokus nulupu, pjaustau kubeliais ir kepu keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 10-15 minučių, uždengus.
REKLAMA