INGREDIENTAI:
- 100 gramų jūros kopūstų (virti)
- 300 gramų kopūstų
- 75 gramai morkų
- 40 gramų ryžių
- 40 gramų svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 30 gramų aliejaus
- 15 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytus svogūnus, morkas, petražoles pakepkite ant įkaitinto sviesto. Išvirkite ryžius. Balandėlių įdarui ant pakepintų daržovių suberkite ryžius, susmulkintą virtą kiaušinį, virtus jūros kopūstus ir viską gerai permaišykite. Išvirtus baltagūžius kopūstus išardykite lapais, ant jų dėkite faršą, suformuokite balandėlius, pakepinkite ant aliejaus, taip paruoštus balandėlius išvirkite arba orkaitėje ištroškinkite 20-30 minučių. Balandėliai su jūros kopūstais patiekiami su grietine ir pomidorų padažu.
REKLAMA