• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai baklažanų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų (malta)
  • 10 gramų krapų
  • 2 vienetai paprikų (saldžioji raudonoji)
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų svogūnų
  • 20 gramų svogūnų (laiškai)
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (6%)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus ir paprikas nuplauti, sveikus iškepti orkaitėje. Ištrauktus baklažanus nulupti, supjaustyti kubeliais, papriką perpjauti per pusę, išimti sėklalizdžius, supjaustyti šiaudeliais. Sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus, krapus, žiedeliais supjaustytus svogūnų laiškus.

    Į susmulkintus česnakus suberti druską, kalendrą, juoduosius pipirus, actą, viską pertrinti, maišant po truputį supilti ištirpintą sviestą.

    Daržoves permaišyti, užpilti padažu, leisti pastovėti 20 minučių. Pabarstyti petražolėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų