INGREDIENTAI:
- 500 gramų baklažanų
- 1 vienetas česnakų
- 1 vienetas granatų
- 1 vienetas paprikų (saldžioji)
- 3 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- 1 sauja žalumynų (petražolės, kinza (kalendros lapeliai), bazilikas)
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažanus iškepti orkaitėje, atvėsinti. Nulupti, smulkiai supjaustyti.
Pridėti mažais kubeliais supjaustytą saldžiąją papriką. Išimti granato sėklas, dalį palikti papuošimui, iš kitų išspausti sultis, jas sumaišyti su baklažanais ir paprika. Pridėti susmulkintus žalumynus, sutrintą česnaką, raudonuosius pipirus, druskos ir išmaišyti.
Papuošti granato sėklomis.
REKLAMA