šiek tiek majonezo (po šaukštelį kiekvienai porcijai)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus ir pomidorus supjaustom nestorais griežinėliais, ant vidutinės ugnies apkepam baklažanus iš vienos pusės, apverčiam, ant viršaus sudedam pomidorų grežinėlius patepam majonezu, uždarom 1-2 min. keptuvę, kad pomidorai pasitroškintų. Lėkštėje padedam servetėlė ant jos sudedam iškeptus kepaliukus ir pabarstom česnaku (jei pabarstysit keptuvėje, beveik nesijaus česnako skonio). Kaip garnyras - labai skanu su balta skrudinta duona batonu.
Patiekalą galima papuošt šviežia petražole :)
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
2 vienetai baklažanų
šiek tiek česnakų
5 vienetai pomidorų pastos
šiek tiek majonezo (po šaukštelį kiekvienai porcijai)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus ir pomidorus supjaustom nestorais griežinėliais, ant vidutinės ugnies apkepam baklažanus iš vienos pusės, apverčiam, ant viršaus sudedam pomidorų grežinėlius patepam majonezu, uždarom 1-2 min. keptuvę, kad pomidorai pasitroškintų. Lėkštėje padedam servetėlė ant jos sudedam iškeptus kepaliukus ir pabarstom česnaku (jei pabarstysit keptuvėje, beveik nesijaus česnako skonio). Kaip garnyras - labai skanu su balta skrudinta duona batonu.