Baklažanus supjaustyti stambiais šiaudeliais. Sudėti į dubenį, įberti 2 šaukštus druskos ir palikti 30 min. Supjaustyti svogūną, morką ir papriką. Sukapoti žalumynus. Baklažanus nuspausti ir pakepinti saulėgrąžų aliejuje. Tada suberti likusias daržoves ir kartu pakepinti. Kai baklažanai bus beveik gatavi, sudėti spaustus česnakus. Supilti sojos padažą ir actą. Uždengti keptuvę ir patroškinti 5-7 min.
Autorius: Virginija
INGREDIENTAI:
4 vienetai baklažanų
2 česnakų
1 vienetas morkų
1 vienetas paprikų
1 vienetas svogūnų
2 valgomieji šaukštai acto
5 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus supjaustyti stambiais šiaudeliais. Sudėti į dubenį, įberti 2 šaukštus druskos ir palikti 30 min. Supjaustyti svogūną, morką ir papriką. Sukapoti žalumynus. Baklažanus nuspausti ir pakepinti saulėgrąžų aliejuje. Tada suberti likusias daržoves ir kartu pakepinti. Kai baklažanai bus beveik gatavi, sudėti spaustus česnakus. Supilti sojos padažą ir actą. Uždengti keptuvę ir patroškinti 5-7 min.