• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek lydekų
  • šiek tiek pastarnokų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • Pasninko spirgams:
  • šiek tiek batono
  • šiek tiek čiobrelių (šakelės)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek lydekų
  • šiek tiek pastarnokų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • Pasninko spirgams:
  • šiek tiek batono
  • šiek tiek čiobrelių (šakelės)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
  2. Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
  3. Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“

Autorius: Obelių aliejus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų