INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 valgomieji šaukštai česnakų (sutrintas)
- 2 valgomieji šaukštai imbierų (tarkuotas)
- 2 vienetai mangų
- šiek tiek salotų (lapai)
- 1 stiklinė svogūnų (laiškai, supjaustyti)
- 450 gramų jautienos (steikas)
- 1 stiklinė acto (ryžių)
- 1 stiklinė sojos padažo
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
- 1 valgomasis šaukštas sazemų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti česnakus, aliejų, imbierą, svogūnų laiškus, actą, cukrų ir sojos padažą. Gautą marinatą padalinti: 60% - mėsai marinuoti, 40% - salotų užpilui.
Mėsą užpilti marinatu ir palaikyti valandą, kas kart apverčiant.
Mango supjaustyti šiaudeliais, užpilti laimo sultimis ir įberti žiupsnelį čili pipirų.
Mėsą ištrinti druska, pipirais ir iškepti grilyje. Atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
Į lėkštę sudėti salotų lapus, jautienos gabaliukus ir mango, užpilti užpilu.
Autorius: Rūta
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 valgomieji šaukštai česnakų (sutrintas)
- 2 valgomieji šaukštai imbierų (tarkuotas)
- 2 vienetai mangų
- šiek tiek salotų (lapai)
- 1 stiklinė svogūnų (laiškai, supjaustyti)
- 450 gramų jautienos (steikas)
- 1 stiklinė acto (ryžių)
- 1 stiklinė sojos padažo
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
- 1 valgomasis šaukštas sazemų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti česnakus, aliejų, imbierą, svogūnų laiškus, actą, cukrų ir sojos padažą. Gautą marinatą padalinti: 60% - mėsai marinuoti, 40% - salotų užpilui.
Mėsą užpilti marinatu ir palaikyti valandą, kas kart apverčiant.
Mango supjaustyti šiaudeliais, užpilti laimo sultimis ir įberti žiupsnelį čili pipirų.
Mėsą ištrinti druska, pipirais ir iškepti grilyje. Atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
Į lėkštę sudėti salotų lapus, jautienos gabaliukus ir mango, užpilti užpilu.
Autorius: Rūta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI