0.5 vieneto pieno (saldintas kondensuotas, indeliuose)
50 gramų sviesto
1 stiklinė kokosų (drožlės)
1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausus produktus sumaišyti dubenyje. Sutirštintą pieną su sviestu pašildyti ir išmaišyti iki vientisos masės. Viską sukrėsti į sausų produktų dubenį, gerai išmaišyti ir krėsti į kepimo popieriumi išklotą skardą, šaukštu išlyginti ir uždengti likusiu kepimo popieriumi. Padėti į šaldytuvą 4 val. arba per naktį. Sustingusį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
1 stiklinė ryžių (pūsti)
0.5 vieneto pieno (saldintas kondensuotas, indeliuose)
50 gramų sviesto
1 stiklinė kokosų (drožlės)
1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausus produktus sumaišyti dubenyje. Sutirštintą pieną su sviestu pašildyti ir išmaišyti iki vientisos masės. Viską sukrėsti į sausų produktų dubenį, gerai išmaišyti ir krėsti į kepimo popieriumi išklotą skardą, šaukštu išlyginti ir uždengti likusiu kepimo popieriumi. Padėti į šaldytuvą 4 val. arba per naktį. Sustingusį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Skanaus!