• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 stiklinės vandens
  • 1 vienetas paprikų (raudona, ankštis)
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių
  • šiek tiek prieskonių (daržovėms (raudonos paprikos milteliai ir kt.))
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 stiklinės vandens
  • 1 vienetas paprikų (raudona, ankštis)
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių
  • šiek tiek prieskonių (daržovėms (raudonos paprikos milteliai ir kt.))
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną, stambiai sutarkuotą morką, susmulkintas paprikas, kol daržovės apkeps. Tada suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto virinto vandens, įberkite pagal skonį druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyto česnako. Kaitinkite ant silpnos ugnies apie 5 -7 min., kol išgaruos skystis . Patiekdami į stalą apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų