Dubenyje (labai gerai) išplakite kiaušinius su cukrumi, kol pašviesės ir pasidarys kaip kremas. Suberkite avižas, riešutus, saulėgrąžas ar razinas (galima ir be jų) bei druską į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite. Skardą patepkite aliejumi ir dėkite po arbatinį šaukštelį masės, 10 cm atstumu. Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 5 min. Skanaus!
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto (skardai patepti)
šiek tiek riešutų (razinos, saulėgrąžos)
3 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje (labai gerai) išplakite kiaušinius su cukrumi, kol pašviesės ir pasidarys kaip kremas. Suberkite avižas, riešutus, saulėgrąžas ar razinas (galima ir be jų) bei druską į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite. Skardą patepkite aliejumi ir dėkite po arbatinį šaukštelį masės, 10 cm atstumu. Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 5 min. Skanaus!