INGREDIENTAI:
- 125 gramai aviečių
- 115 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 180 gramų grietinėlės (10 proc. riebumo)
- 30 gramų juodojo šokolado
- šiek tiek druskos
- 60 gramų sviesto
- 50 gramų kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Išplakite ištirpintą ir atvėsusį sviestą su cukrumi, kiaušiniu, grietinėle.
Po to įmaišykite kokoso drožles, sulaužytą šokoladą, vanilę ir druską.
Taip pat įmaišykite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Tešlą supilkite į kepimo formeles ir įspauskite aviečių.
Kepkite 20-25 minutes.
Autorius: Joana
REKLAMA