• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai aviečių
  • 115 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 180 gramų grietinėlės (10 proc. riebumo)
  • 30 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 60 gramų sviesto
  • 50 gramų kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai aviečių
  • 115 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 180 gramų grietinėlės (10 proc. riebumo)
  • 30 gramų juodojo šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 60 gramų sviesto
  • 50 gramų kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
    Išplakite ištirpintą ir atvėsusį sviestą su cukrumi, kiaušiniu, grietinėle.
    Po to įmaišykite kokoso drožles, sulaužytą šokoladą, vanilę ir druską.
    Taip pat įmaišykite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Tešlą supilkite į kepimo formeles ir įspauskite aviečių.
    Kepkite 20-25 minutes.

Autorius: Joana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų