• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių ("Baby")
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek čiobrelių (švieži)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 3 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 10 vienetų pomidorų pastos (vynuoginiai)
  • šiek tiek rozmarino (šviežias)
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 kilogramas avienos (išpjova)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliais gabalais supjaustome avieną (maždaug tokio dydžio kaip pjaustome mėsą šašlykui), ant jos užspaudžiame česnaką bei sudedame susmulkintus čiobrelius, rozmariną, pasūdome, papipiriname ir paliekame marinuotis kelioms valandoms.
    Pasimarinavusią avieną apkepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
    Supjaustome stambiai morkas, svogūną, saliero stiebus ir apkepame.
    Į troškintuvą sudedame avieną, bulves, pakepintas morkas su svogūnu, per puse perpjautus pomidorus, petražoles, pasūdome, papipiriname, sudedame lauro lapus, užpilame verdančiu vandeniu ir ant mažos ugnies troškiname apie porą valandų.
    Skanaus

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių ("Baby")
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek čiobrelių (švieži)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 3 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 10 vienetų pomidorų pastos (vynuoginiai)
  • šiek tiek rozmarino (šviežias)
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 kilogramas avienos (išpjova)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliais gabalais supjaustome avieną (maždaug tokio dydžio kaip pjaustome mėsą šašlykui), ant jos užspaudžiame česnaką bei sudedame susmulkintus čiobrelius, rozmariną, pasūdome, papipiriname ir paliekame marinuotis kelioms valandoms.
    Pasimarinavusią avieną apkepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
    Supjaustome stambiai morkas, svogūną, saliero stiebus ir apkepame.
    Į troškintuvą sudedame avieną, bulves, pakepintas morkas su svogūnu, per puse perpjautus pomidorus, petražoles, pasūdome, papipiriname, sudedame lauro lapus, užpilame verdančiu vandeniu ir ant mažos ugnies troškiname apie porą valandų.
    Skanaus

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų