Dideliais gabalais supjaustome avieną (maždaug tokio dydžio kaip pjaustome mėsą šašlykui), ant jos užspaudžiame česnaką bei sudedame susmulkintus čiobrelius, rozmariną, pasūdome, papipiriname ir paliekame marinuotis kelioms valandoms. Pasimarinavusią avieną apkepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Supjaustome stambiai morkas, svogūną, saliero stiebus ir apkepame. Į troškintuvą sudedame avieną, bulves, pakepintas morkas su svogūnu, per puse perpjautus pomidorus, petražoles, pasūdome, papipiriname, sudedame lauro lapus, užpilame verdančiu vandeniu ir ant mažos ugnies troškiname apie porą valandų. Skanaus
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių ("Baby")
1 vienetas česnakų
šiek tiek čiobrelių (švieži)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
3 vienetai morkų
šiek tiek petražolių
10 vienetų pomidorų pastos (vynuoginiai)
šiek tiek rozmarino (šviežias)
2 vienetai salierų (stiebai)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
1 kilogramas avienos (išpjova)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliais gabalais supjaustome avieną (maždaug tokio dydžio kaip pjaustome mėsą šašlykui), ant jos užspaudžiame česnaką bei sudedame susmulkintus čiobrelius, rozmariną, pasūdome, papipiriname ir paliekame marinuotis kelioms valandoms. Pasimarinavusią avieną apkepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Supjaustome stambiai morkas, svogūną, saliero stiebus ir apkepame. Į troškintuvą sudedame avieną, bulves, pakepintas morkas su svogūnu, per puse perpjautus pomidorus, petražoles, pasūdome, papipiriname, sudedame lauro lapus, užpilame verdančiu vandeniu ir ant mažos ugnies troškiname apie porą valandų. Skanaus