Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje. Po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše. Skanaus.
Autorius: Arina
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakų (skiltelė)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas laurų lapų (lapelis)
1 vienetas morkų
3 vienetai rozmarino (lapeliai)
1 vienetas salierų (griežinėlis)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
250 mililitrų raudonojo vyno
1 arbatinis šaukštelis pomidorų padažo
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
500 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje. Po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše. Skanaus.