• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 1.5 kilogramo avienos (šonkauliai)
  • 1 valgomasis šaukštas rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 1.5 kilogramo avienos (šonkauliai)
  • 1 valgomasis šaukštas rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įtriname avienos šonkaulius česnaku, druska, pipirais ir SANTA MARIA rozmarinu. Užpilame citrinos sultimis ir aliejumi. Išmaišome. Laikome šaldytuve apie 12 valandų.
    Kepame ant karštų žarijų.
    Skanaus

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų