• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek kalendrų
  • 500 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 800 gramų pupelių (konservuotos)
  • 500 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjauti nuo avienos mėsos riebalus ir supjaustyti mažais gabaliukais.
    Pasūdyti ir apibarstyti pipirais.
    Įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir kepti avieną 5 min, sudėti spaustą česnaką, perpjautus per pusę pomidoriukus, druską, pipirus ir troškinti, kol pomidoriukai suminkštės. Tada keptuvę uždengti ir dar troškinti 20 min. Per tą laiką pomidorai turėtų virsti į padažą.
    Sudėti pupeles, prieskonius.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek kalendrų
  • 500 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 800 gramų pupelių (konservuotos)
  • 500 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjauti nuo avienos mėsos riebalus ir supjaustyti mažais gabaliukais.
    Pasūdyti ir apibarstyti pipirais.
    Įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir kepti avieną 5 min, sudėti spaustą česnaką, perpjautus per pusę pomidoriukus, druską, pipirus ir troškinti, kol pomidoriukai suminkštės. Tada keptuvę uždengti ir dar troškinti 20 min. Per tą laiką pomidorai turėtų virsti į padažą.
    Sudėti pupeles, prieskonius.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų