Nupjauti nuo avienos mėsos riebalus ir supjaustyti mažais gabaliukais. Pasūdyti ir apibarstyti pipirais. Įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir kepti avieną 5 min, sudėti spaustą česnaką, perpjautus per pusę pomidoriukus, druską, pipirus ir troškinti, kol pomidoriukai suminkštės. Tada keptuvę uždengti ir dar troškinti 20 min. Per tą laiką pomidorai turėtų virsti į padažą. Sudėti pupeles, prieskonius.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek kalendrų
500 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
800 gramų pupelių (konservuotos)
500 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nupjauti nuo avienos mėsos riebalus ir supjaustyti mažais gabaliukais. Pasūdyti ir apibarstyti pipirais. Įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir kepti avieną 5 min, sudėti spaustą česnaką, perpjautus per pusę pomidoriukus, druską, pipirus ir troškinti, kol pomidoriukai suminkštės. Tada keptuvę uždengti ir dar troškinti 20 min. Per tą laiką pomidorai turėtų virsti į padažą. Sudėti pupeles, prieskonius.