Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min. Reikės:
- 2 virti kiaulių liežuviai;
- 4 marinuoti agurkai;
- 200 g marinuotų pievagrybių;
- 1 poras;
- 1 morka;
- 1 svogūnas;
- Šlakelis aliejaus;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų;
- 2 – 4 v. š. majonezo.
Daržoves nulupame. Morką sutrakuojame, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname smulkintas daržoves, kol šios šiek tiek suminkštės. Atvėsiname.
Agurkus supjaustome šiaudeliais, pievagrybius riekelėmis. Sudedame į kiauraindį ir leidžiame skysčiui nusivarvėti.
Porą supjaustome žiedais, virtus liežuvius šiaudeliais. Dedame viską į indą, pagardiname druska, pipirais ir maišome su majonezu.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!