• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skanios, sočios, su tokia gaivia rūgštele. Su duonos riekele – puikus pietų dėžutės ar vakarienės variantas. O galbūt pasinaudosite idėja šventiniam stalui“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Skanios, sočios, su tokia gaivia rūgštele. Su duonos riekele – puikus pietų dėžutės ar vakarienės variantas. O galbūt pasinaudosite idėja šventiniam stalui“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

 Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min. Reikės:

  • 2 virti kiaulių liežuviai;
  • 4 marinuoti agurkai;
  • 200 g marinuotų pievagrybių;
  • 1 poras;
  • 1 morka;
  • 1 svogūnas;
  • Šlakelis aliejaus;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • 2 – 4 v. š. majonezo.

Daržoves nulupame. Morką sutrakuojame, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname smulkintas daržoves, kol šios šiek tiek suminkštės. Atvėsiname.

Agurkus supjaustome šiaudeliais, pievagrybius riekelėmis. Sudedame į kiauraindį ir leidžiame skysčiui nusivarvėti.

Porą supjaustome žiedais, virtus liežuvius šiaudeliais. Dedame viską į indą, pagardiname druska, pipirais ir maišome su majonezu.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų