Sparnelius padalinus į 2 dalis pamarinuoti su prieskoniais bent vieną parą. Prieš kepant apvolioti krakmole. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Apkepinus sparnelius supilti pašildyto medaus ir citrinų sulčių mišinį bei brendį. Troškinti apie 5 min. Prieš patiekiant apibarstyti sezamo sėklomis. Skanaus.
Autorius: Jonas
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas krakmolo
1 valgomasis šaukštas medaus
šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
1 kilogramas vištienos sparnelių
1 valgomasis šaukštas brendžio
šiek tiek druskos
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sparnelius padalinus į 2 dalis pamarinuoti su prieskoniais bent vieną parą. Prieš kepant apvolioti krakmole. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Apkepinus sparnelius supilti pašildyto medaus ir citrinų sulčių mišinį bei brendį. Troškinti apie 5 min. Prieš patiekiant apibarstyti sezamo sėklomis. Skanaus.