Išverdame ištunkojį. Geriausia virti greitpuodyje. Jį atšaldome. Tada smulkiai pjaustome svogūną ir petražoles. Dedame į supjaustytą vėsų aštuonkojį. Užpilame acto ir alyvų aliejaus. Galima truputį pabarstyti juodu pipiru. Ir druskos nereikia.
Autorius: jolanta cintra viegas
INGREDIENTAI:
100 gramų petražolių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek acto
2 kilogramai aštunkojų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdame ištunkojį. Geriausia virti greitpuodyje. Jį atšaldome. Tada smulkiai pjaustome svogūną ir petražoles. Dedame į supjaustytą vėsų aštuonkojį. Užpilame acto ir alyvų aliejaus. Galima truputį pabarstyti juodu pipiru. Ir druskos nereikia.