• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek acto
  • 2 kilogramai aštunkojų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame ištunkojį. Geriausia virti greitpuodyje. Jį atšaldome. Tada smulkiai pjaustome svogūną ir petražoles. Dedame į supjaustytą vėsų aštuonkojį. Užpilame acto ir alyvų aliejaus. Galima truputį pabarstyti juodu pipiru. Ir druskos nereikia.

Autorius: jolanta cintra viegas

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek acto
  • 2 kilogramai aštunkojų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame ištunkojį. Geriausia virti greitpuodyje. Jį atšaldome. Tada smulkiai pjaustome svogūną ir petražoles. Dedame į supjaustytą vėsų aštuonkojį. Užpilame acto ir alyvų aliejaus. Galima truputį pabarstyti juodu pipiru. Ir druskos nereikia.

Autorius: jolanta cintra viegas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų