Miltai pakepinami svieste ir praskiedžiami karštu sultiniu. Svogūnai susmulkinami ir pakepinami svieste, sudedamas pomidorų padažas, įberiama pipirų, įpilama vyno acto, sudedami karnišonai. Abi padažo dalys sumaišomos ir patroškinamos dar 5 min. Tinka keptai, troškintai mėsai, kepenėlėms, maltiniams.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai svogūnų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai acto (vyno)
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek raugintų agurkų (karnišonai)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
2 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai pakepinami svieste ir praskiedžiami karštu sultiniu. Svogūnai susmulkinami ir pakepinami svieste, sudedamas pomidorų padažas, įberiama pipirų, įpilama vyno acto, sudedami karnišonai. Abi padažo dalys sumaišomos ir patroškinamos dar 5 min. Tinka keptai, troškintai mėsai, kepenėlėms, maltiniams.