REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai acto (vyno)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek raugintų agurkų (karnišonai)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltai pakepinami svieste ir praskiedžiami karštu sultiniu. Svogūnai susmulkinami ir pakepinami svieste, sudedamas pomidorų padažas, įberiama pipirų, įpilama vyno acto, sudedami karnišonai. Abi padažo dalys sumaišomos ir patroškinamos dar 5 min. Tinka keptai, troškintai mėsai, kepenėlėms, maltiniams.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai acto (vyno)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek raugintų agurkų (karnišonai)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltai pakepinami svieste ir praskiedžiami karštu sultiniu. Svogūnai susmulkinami ir pakepinami svieste, sudedamas pomidorų padažas, įberiama pipirų, įpilama vyno acto, sudedami karnišonai. Abi padažo dalys sumaišomos ir patroškinamos dar 5 min. Tinka keptai, troškintai mėsai, kepenėlėms, maltiniams.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą