• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai acto (vyno)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek raugintų agurkų (karnišonai)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltai pakepinami svieste ir praskiedžiami karštu sultiniu. Svogūnai susmulkinami ir pakepinami svieste, sudedamas pomidorų padažas, įberiama pipirų, įpilama vyno acto, sudedami karnišonai. Abi padažo dalys sumaišomos ir patroškinamos dar 5 min. Tinka keptai, troškintai mėsai, kepenėlėms, maltiniams.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai acto (vyno)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek raugintų agurkų (karnišonai)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 stiklinės sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltai pakepinami svieste ir praskiedžiami karštu sultiniu. Svogūnai susmulkinami ir pakepinami svieste, sudedamas pomidorų padažas, įberiama pipirų, įpilama vyno acto, sudedami karnišonai. Abi padažo dalys sumaišomos ir patroškinamos dar 5 min. Tinka keptai, troškintai mėsai, kepenėlėms, maltiniams.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų