1 valgomasis šaukštas bazilikų (šviežias ar džiovintas)
šiek tiek cinamono (maltas)
1 vienetas citrinų
šiek tiek imbierų (maltas)
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas kalendrų (šviežia)
šiek tiek muskato
3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
1 kilogramas kiaulienos
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nugarinę ar sprandinę supjaustome kubeliais. Visus prieskonius sumaišome ir jais apiberiame mėsą. Išmaišome. Po to apšlakstome citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuojame bent pusę dienos. Veriant mėsą ant iešmo rekomenduoju verti kartu ir pomidorus bei obuolius. Kepame ant laužo.
Gero apetito!
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas bazilikų (šviežias ar džiovintas)
šiek tiek cinamono (maltas)
1 vienetas citrinų
šiek tiek imbierų (maltas)
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas kalendrų (šviežia)
šiek tiek muskato
3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
1 kilogramas kiaulienos
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nugarinę ar sprandinę supjaustome kubeliais. Visus prieskonius sumaišome ir jais apiberiame mėsą. Išmaišome. Po to apšlakstome citrinos sultimis ir aliejumi. Marinuojame bent pusę dienos. Veriant mėsą ant iešmo rekomenduoju verti kartu ir pomidorus bei obuolius. Kepame ant laužo.