INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas čili pipirų
- 200 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kukulių gaminimas: faršą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsiais ir prieskoniais.
Supjaustome kubeliais papriką, aštrų pipirą ir svogūną.
Sudedame į keptuvę ir kepame, kol svogūnas parus.
Tada sudedame koltetukus ir pakepame 5 min.
Užpilame pomidorų pasta, uždarius dangtį palaikome ant silpnos ugnies dar 5 min.
Patiekiame su makaronais. Skanaus!
REKLAMA