• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek pomidorų pastos (konservuoti supjaustyti)
  • 1 sauja ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek tabasko padažo (arba kito aštraus padažo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną išvirti, išvirusią smulkiai supjaustyti ir apkepinti su smulkiai supjaustytu svogūnu (kiekį pasirinkite pagal tai, kiek virsite sriubos, daug labai nereikia, kad nebūtų nei per tiršta, nei per skysta).
    Išvirti ryžius, nupilti šaltu vandeniu ir perkošti.
    Į puodą su sultiniu įdėti pomidorus, juos sugrūsti, kad neliktu gabalėlių, sudėti ryžius, vištieną su svogūnais, įberti druskos, pipirų, krapų, išspaustą česnaką, tabasko, pavirti apie 10 min.
    Prieskonius ir tabasko padažą dėti ragaujant, kad nebūtų per aštru.
    Skanaus!

Autorius: Ieva

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek pomidorų pastos (konservuoti supjaustyti)
  • 1 sauja ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek tabasko padažo (arba kito aštraus padažo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną išvirti, išvirusią smulkiai supjaustyti ir apkepinti su smulkiai supjaustytu svogūnu (kiekį pasirinkite pagal tai, kiek virsite sriubos, daug labai nereikia, kad nebūtų nei per tiršta, nei per skysta).
    Išvirti ryžius, nupilti šaltu vandeniu ir perkošti.
    Į puodą su sultiniu įdėti pomidorus, juos sugrūsti, kad neliktu gabalėlių, sudėti ryžius, vištieną su svogūnais, įberti druskos, pipirų, krapų, išspaustą česnaką, tabasko, pavirti apie 10 min.
    Prieskonius ir tabasko padažą dėti ragaujant, kad nebūtų per aštru.
    Skanaus!

Autorius: Ieva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų