šiek tiek pomidorų pastos (konservuoti supjaustyti)
1 sauja ryžių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek vištos filė
šiek tiek druskos
šiek tiek tabasko padažo (arba kito aštraus padažo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną išvirti, išvirusią smulkiai supjaustyti ir apkepinti su smulkiai supjaustytu svogūnu (kiekį pasirinkite pagal tai, kiek virsite sriubos, daug labai nereikia, kad nebūtų nei per tiršta, nei per skysta). Išvirti ryžius, nupilti šaltu vandeniu ir perkošti. Į puodą su sultiniu įdėti pomidorus, juos sugrūsti, kad neliktu gabalėlių, sudėti ryžius, vištieną su svogūnais, įberti druskos, pipirų, krapų, išspaustą česnaką, tabasko, pavirti apie 10 min. Prieskonius ir tabasko padažą dėti ragaujant, kad nebūtų per aštru. Skanaus!
Autorius: Ieva
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek pomidorų pastos (konservuoti supjaustyti)
1 sauja ryžių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek vištos filė
šiek tiek druskos
šiek tiek tabasko padažo (arba kito aštraus padažo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną išvirti, išvirusią smulkiai supjaustyti ir apkepinti su smulkiai supjaustytu svogūnu (kiekį pasirinkite pagal tai, kiek virsite sriubos, daug labai nereikia, kad nebūtų nei per tiršta, nei per skysta). Išvirti ryžius, nupilti šaltu vandeniu ir perkošti. Į puodą su sultiniu įdėti pomidorus, juos sugrūsti, kad neliktu gabalėlių, sudėti ryžius, vištieną su svogūnais, įberti druskos, pipirų, krapų, išspaustą česnaką, tabasko, pavirti apie 10 min. Prieskonius ir tabasko padažą dėti ragaujant, kad nebūtų per aštru. Skanaus!