Svogūną susmulkinkite. Į dubenį suberkite svogūnus, supilkite sojos padažą, actą, medų ir imbierą. Išmaišykite ir sudėkite lašišą. Marinuokite žuvį apie 15-20 min. Sudėkite lašišas į folijos lapus, supilkite likusį marinatą. Foliją susukite ir kepkite 200° C karštumo orkaitėje 20 min.
Autorius: Andrėja
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
1 valgomasis šaukštas medaus
1 vienetas svogūnų (raudoni)
600 gramų lašišų (filė)
1 valgomasis šaukštas acto
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną susmulkinkite. Į dubenį suberkite svogūnus, supilkite sojos padažą, actą, medų ir imbierą. Išmaišykite ir sudėkite lašišą. Marinuokite žuvį apie 15-20 min. Sudėkite lašišas į folijos lapus, supilkite likusį marinatą. Foliją susukite ir kepkite 200° C karštumo orkaitėje 20 min.