Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname aliejuje, kol gražiai apskrus. Sudedame voveraites, pabarstome prieskoniais, gerai išmaišome ir kepame kurį laiką nuolat maišant. Vėliau įpilame vandens, uždengiame dangčiu ir troškiname, kol voveraitės suminkštės. Atvėsiname, pabarstome krapais ir viską gerai išmaišome. Gautą masę supilame į vienkartinius indelius ir dedame į šaldymo kamerą. Žiemą galėsite mėgautis šiais nuostabiais grybais, pagardindami jais sriubas, padažus ir t. t. Skanaus.
Autorius: DarkSecret
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapų
šiek tiek svogūnų
šiek tiek voveraičių
šiek tiek vandens
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname aliejuje, kol gražiai apskrus. Sudedame voveraites, pabarstome prieskoniais, gerai išmaišome ir kepame kurį laiką nuolat maišant. Vėliau įpilame vandens, uždengiame dangčiu ir troškiname, kol voveraitės suminkštės. Atvėsiname, pabarstome krapais ir viską gerai išmaišome. Gautą masę supilame į vienkartinius indelius ir dedame į šaldymo kamerą. Žiemą galėsite mėgautis šiais nuostabiais grybais, pagardindami jais sriubas, padažus ir t. t. Skanaus.