INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kalendrų (smulkinta)
- 500 gramų kukurūzų (balti)
- 500 gramų moliūgų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 saujos špinatų (smulkinti)
- 2 kilogramai jautienos
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai dar reikės Jukos (Yucca) šaknies.
Jautieną supjaustome stambesniais gabaliukais ir sudedame į gilią troškintuvę su pasmulkintais svogūnais, morkomis, paprika, špinatais, kalendra, moliūgu bei išspaustu česnaku.
Užpilame viską vandeniu, pagadiname druska, pipirais ir uždengę troškiname apie 30-45 min.
Patroškinus 15 min. sudedame baltuosius kukurūzus ir baigiame troškinti.
Jukos šaknį supjaustome mažesniais gabalais ir išverdame garuose.
Patiekiame šiltą su jukos šaknimi.
Skanaus.
Autorius: Mingailė
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kalendrų (smulkinta)
- 500 gramų kukurūzų (balti)
- 500 gramų moliūgų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 saujos špinatų (smulkinti)
- 2 kilogramai jautienos
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai dar reikės Jukos (Yucca) šaknies.
Jautieną supjaustome stambesniais gabaliukais ir sudedame į gilią troškintuvę su pasmulkintais svogūnais, morkomis, paprika, špinatais, kalendra, moliūgu bei išspaustu česnaku.
Užpilame viską vandeniu, pagadiname druska, pipirais ir uždengę troškiname apie 30-45 min.
Patroškinus 15 min. sudedame baltuosius kukurūzus ir baigiame troškinti.
Jukos šaknį supjaustome mažesniais gabalais ir išverdame garuose.
Patiekiame šiltą su jukos šaknimi.
Skanaus.
Autorius: Mingailė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI