• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kalendrų (smulkinta)
  • 500 gramų kukurūzų (balti)
  • 500 gramų moliūgų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 saujos špinatų (smulkinti)
  • 2 kilogramai jautienos
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės Jukos (Yucca) šaknies.
    Jautieną supjaustome stambesniais gabaliukais ir sudedame į gilią troškintuvę su pasmulkintais svogūnais, morkomis, paprika, špinatais, kalendra, moliūgu bei išspaustu česnaku.
    Užpilame viską vandeniu, pagadiname druska, pipirais ir uždengę troškiname apie 30-45 min.
    Patroškinus 15 min. sudedame baltuosius kukurūzus ir baigiame troškinti.
    Jukos šaknį supjaustome mažesniais gabalais ir išverdame garuose.
    Patiekiame šiltą su jukos šaknimi.
    Skanaus.

Autorius: Mingailė

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kalendrų (smulkinta)
  • 500 gramų kukurūzų (balti)
  • 500 gramų moliūgų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 saujos špinatų (smulkinti)
  • 2 kilogramai jautienos
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės Jukos (Yucca) šaknies.
    Jautieną supjaustome stambesniais gabaliukais ir sudedame į gilią troškintuvę su pasmulkintais svogūnais, morkomis, paprika, špinatais, kalendra, moliūgu bei išspaustu česnaku.
    Užpilame viską vandeniu, pagadiname druska, pipirais ir uždengę troškiname apie 30-45 min.
    Patroškinus 15 min. sudedame baltuosius kukurūzus ir baigiame troškinti.
    Jukos šaknį supjaustome mažesniais gabalais ir išverdame garuose.
    Patiekiame šiltą su jukos šaknimi.
    Skanaus.

Autorius: Mingailė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų