• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai (malti)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (raudonoji, dribsniai)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (rūkyta)
  • 1.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų ((shallot))
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/3 stiklinės vyno acto (raudonas)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai (malti)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (raudonoji, dribsniai)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (rūkyta)
  • 1.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų ((shallot))
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/3 stiklinės vyno acto (raudonas)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite visus susmulkintus ingredientus, išskyrus alyvuogių aliejų bei vyno actą.
    Tuomet supilkite alyvuogių aliejų bei vyno actą ir gerai išmaišykite su šaukštu.
    Šis padažas šaldytuve gali išbūti maždaug 1 savaitę.
    Puikus mėsos padažas!

Autorius: Milita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų