INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1/4 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai (malti)
- 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (raudonoji, dribsniai)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (rūkyta)
- 1.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas svogūnų ((shallot))
- 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1/3 stiklinės vyno acto (raudonas)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visus susmulkintus ingredientus, išskyrus alyvuogių aliejų bei vyno actą.
Tuomet supilkite alyvuogių aliejų bei vyno actą ir gerai išmaišykite su šaukštu.
Šis padažas šaldytuve gali išbūti maždaug 1 savaitę.
Puikus mėsos padažas!
Autorius: Milita
REKLAMA