Gerai sumaišyti viename dubenyje visus ingredientus. Gautą tešlą sudėti į aliejumi pateptą dubenį, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti bent 45 min., kad pakiltų. Tešlai pakilus suformuoti apvalų duonos kepalą, jį dėti į aliejumi pateptą kepimo skardą ir palikti dar 30 min., kad pakiltų. Kepti apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje. Iškeptą duoną dar galima aptepti sviestu. Patiekti atvėsusią. Skanaus.
Gerai sumaišyti viename dubenyje visus ingredientus. Gautą tešlą sudėti į aliejumi pateptą dubenį, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti bent 45 min., kad pakiltų. Tešlai pakilus suformuoti apvalų duonos kepalą, jį dėti į aliejumi pateptą kepimo skardą ir palikti dar 30 min., kad pakiltų. Kepti apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje. Iškeptą duoną dar galima aptepti sviestu. Patiekti atvėsusią. Skanaus.