Marinatas: medų sumaišome su garstyčiomis, sutrintu česnaku, sojos padažu ir actu. Vištieną įtriname druska ir apipilame marintu. Palaikome šaldytuve apie 12-16 valandų. Kepame griliuje ar ant laužo, kol gražiai apskrunda.
Skanaus
Autorius: Vita
INGREDIENTAI:
3 česnakų
125 mililitrai medaus
1.5 valgomojo šaukšto garstyčių
30 mililitrų acto
20 mililitrų sojos padažo
1 arbatinis šaukštelis druskos
500 gramų vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatas: medų sumaišome su garstyčiomis, sutrintu česnaku, sojos padažu ir actu. Vištieną įtriname druska ir apipilame marintu. Palaikome šaldytuve apie 12-16 valandų. Kepame griliuje ar ant laužo, kol gražiai apskrunda.