Mairūną sumaišyti su rozmarinu, raudonėliu, druska ir pipirais. Šonkauliukus įtrinti prieskonių mišiniu ir aptepti garstyčiomis. Marinuoti apie 2 valandas. Kepti grilyje, kol apskrus iš abiejų pusių. Skanaus
Autorius: Rimantė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas mairūnų
1 valgomasis šaukštas rozmarino
1.5 valgomojo šaukšto garstyčių
1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
1 valgomasis šaukštas raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mairūną sumaišyti su rozmarinu, raudonėliu, druska ir pipirais. Šonkauliukus įtrinti prieskonių mišiniu ir aptepti garstyčiomis. Marinuoti apie 2 valandas. Kepti grilyje, kol apskrus iš abiejų pusių. Skanaus