REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui pievagrybius supjaustyti griežinėliais, svogūną ir česnaką – smulkiai. Kartu apkepti maždaug iki 10 min. Nuolat pamaišyti, įberti druskos.
- Per tą laiką į indą susiberti perisjotus miltus, kepimo miltelius, kiaušinius. Išmaišyti. Supilti grietinėlę. Išmaišyti. Tada sudėti smulkiais gabaliukais supjaustytą sūrį. Suberti krapus ir išmaišyti. Pridėti druskos ir pipirų.
- Keptus ir šiek tiek atvėsintus pievagrybius suversti ant šios masės ir išmaišyti. Viską supilti į kepimo indą. Iki 200 laipsnių įkaitintoje kepti maždaug 20 min., paskui kaitrą sumažinti iki 180 laipsnių kepti dar 15-20 min. Skanaus.
REKLAMA