• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai miltai
  • 300 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų sūris
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 1 krapų
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai miltai
  • 300 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų sūris
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 1 krapų
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui pievagrybius supjaustyti griežinėliais, svogūną ir česnaką – smulkiai. Kartu apkepti maždaug iki 10 min. Nuolat pamaišyti, įberti druskos.
  2. Per tą laiką į indą susiberti perisjotus miltus, kepimo miltelius, kiaušinius. Išmaišyti. Supilti grietinėlę. Išmaišyti. Tada sudėti smulkiais gabaliukais supjaustytą sūrį. Suberti krapus ir išmaišyti. Pridėti druskos ir pipirų.
  3. Keptus ir šiek tiek atvėsintus pievagrybius suversti ant šios masės ir išmaišyti. Viską supilti į kepimo indą. Iki 200 laipsnių įkaitintoje kepti maždaug 20 min., paskui kaitrą sumažinti iki 180 laipsnių kepti dar 15-20 min. Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų