Morkas sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su cukraus pudra. Apelsinus padalinti skiltelėmis, išimti kauliukus ir kiekvieną skiltelę supjaustyti į 3 dalis. Persikus supjaustyti plonais griežinėliais. Sūrį supjaustyti kubeliais. Salotų padažas: sumaišyti apelsinų sultis, laimo sultis su alyvuogių aliejumi ir maltais raudonaisiais pipirais. Morkas sudėti į indo dugną, ant viršaus sudėti persikus, apelsinus ir sūrį. Tada aplieti padažu ir apiberti sezamu.
Morkas sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su cukraus pudra. Apelsinus padalinti skiltelėmis, išimti kauliukus ir kiekvieną skiltelę supjaustyti į 3 dalis. Persikus supjaustyti plonais griežinėliais. Sūrį supjaustyti kubeliais. Salotų padažas: sumaišyti apelsinų sultis, laimo sultis su alyvuogių aliejumi ir maltais raudonaisiais pipirais. Morkas sudėti į indo dugną, ant viršaus sudėti persikus, apelsinus ir sūrį. Tada aplieti padažu ir apiberti sezamu.