• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 15 mililitrų likerio (apelsininis, „Grand Marnier“)
  • 20 mililitrų vermuto (saldus)
  • 20 mililitrų vermuto (sausas)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai biterio (Angostura)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės 45 ml burbono.
    Supilkite šaltą likerį į taurę.
    Vermutus, burboną bei biterį gerai sumaišykite ir supilkite į taurę su likeriu.
    Įmeskite į taurę 1 vyšnią ir gabalėlį apelsino žievelės.
    Patiekite.
    Nuostabus skonių derinys!

Autorius: Giedrius

INGREDIENTAI:

  • 15 mililitrų likerio (apelsininis, „Grand Marnier“)
  • 20 mililitrų vermuto (saldus)
  • 20 mililitrų vermuto (sausas)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai biterio (Angostura)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės 45 ml burbono.
    Supilkite šaltą likerį į taurę.
    Vermutus, burboną bei biterį gerai sumaišykite ir supilkite į taurę su likeriu.
    Įmeskite į taurę 1 vyšnią ir gabalėlį apelsino žievelės.
    Patiekite.
    Nuostabus skonių derinys!

Autorius: Giedrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų