• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai apelsinų
  • 370 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kepimo miltelių
  • 300 gramų migdolų (malti)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai apelsinų
  • 370 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kepimo miltelių
  • 300 gramų migdolų (malti)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Du švariai nuplautus apelsinus dėkite į šaltą vandenį, užvirus virkite 15 min. Tada išimkite ir panardinkite į šaltą vandenį.
  2. Atvėsusius vėl 15 min. pavirkite (nebus karti žievelė). Paruoštus apelsinus perpjaukite skersai, išimkite sėklas ir sumalkite virtuviniu kombainu (kartu su žievele).
  3. Dubenyje plaktuvu išplakite kiaušinius su 215 g cukraus, supilkite apelsinus ir maltus migdolus, įberkite kepimo miltelius, išmaišykite ir viską supilkite į kepimo formą ir kepkite 170 C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
  4. Nuo likusio apelsino nulupkite žievelę, ją susmulkinkite ir 5 min. pavirkite. Iš apelsino išspauskite sultis ir su 155 g cukraus kaitinkite tol, kol cukrus išsilydys ir sirupas sutirštės. Tada įdėkite susmulkintas žieveles, apipilkite iškepusį pyragą.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų