• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • šiek tiek cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas silkių
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 100 mililitrų vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Artėjant šventėm ieškojau recepto silkės,kuri nebūtu nusibodusi,norėjosi kažko lengvo ir kvepiančio šventėm....ši silkutė nuostabi...kvepianti...ir pirma dingo nuo stalo....

    Apelsiną švariai nuplauti ir nuplikyti.

    Silkės file supjaustyti gabaliukais ir apibarstyti cinamonu. Vandenį išmaišyti su cukrumi, įpilti actą ir iš pusės apelsino išspaustas sultis, likusį apelsiną ir svogūną supjaustyti griežinėliais.
    Stiklainyje paeiliui sluoksniuoti silkę, svogūnus, apelsino griežinėlius, sudėti pipirus ir lauro lapelius. Užpilti marinatu ir nakčiai palikti šaldytuve...
    Aš dariau iš trijų silkių, tai marinatui viską irgi trigubinau....tai išties skani ir gaivi silke su vos juntamu apelsino aromatu....bus dar gaminama tikrai ne kartą........

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • šiek tiek cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas silkių
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 100 mililitrų vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Artėjant šventėm ieškojau recepto silkės,kuri nebūtu nusibodusi,norėjosi kažko lengvo ir kvepiančio šventėm....ši silkutė nuostabi...kvepianti...ir pirma dingo nuo stalo....

    Apelsiną švariai nuplauti ir nuplikyti.

    Silkės file supjaustyti gabaliukais ir apibarstyti cinamonu. Vandenį išmaišyti su cukrumi, įpilti actą ir iš pusės apelsino išspaustas sultis, likusį apelsiną ir svogūną supjaustyti griežinėliais.
    Stiklainyje paeiliui sluoksniuoti silkę, svogūnus, apelsino griežinėlius, sudėti pipirus ir lauro lapelius. Užpilti marinatu ir nakčiai palikti šaldytuve...
    Aš dariau iš trijų silkių, tai marinatui viską irgi trigubinau....tai išties skani ir gaivi silke su vos juntamu apelsino aromatu....bus dar gaminama tikrai ne kartą........

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų