• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų antienos
  • 1 stiklinė perlinių kruopų
  • 1 ir 7/10 litro vandens
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Anties mėsą galite nukaulinti arba tiesiog virti su visais kaulais.
    Užsimerkiame kruopas.
    Antį išverdame pasūdytame vandenyje su pipirais ir lauro lapais.
    Nugraibome susidariusias putas.
    Išvirus vištienai į tą patį puodą dedame kubeliais susmulkintas nuskustas bulves, griežinėliais supjaustytas nuskustas morkas, išmirkusias kruopas ir verdame apie 20 min.
    Susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje su sviestu ir sudedame į sriubą.
    Išvirus daržovėms sudedame grietinėlę bei susmulkintas petražoles.
    Patiekiame šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Virginija

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų antienos
  • 1 stiklinė perlinių kruopų
  • 1 ir 7/10 litro vandens
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Anties mėsą galite nukaulinti arba tiesiog virti su visais kaulais.
    Užsimerkiame kruopas.
    Antį išverdame pasūdytame vandenyje su pipirais ir lauro lapais.
    Nugraibome susidariusias putas.
    Išvirus vištienai į tą patį puodą dedame kubeliais susmulkintas nuskustas bulves, griežinėliais supjaustytas nuskustas morkas, išmirkusias kruopas ir verdame apie 20 min.
    Susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje su sviestu ir sudedame į sriubą.
    Išvirus daržovėms sudedame grietinėlę bei susmulkintas petražoles.
    Patiekiame šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Virginija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų