REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 1 kilogramas antienos
- 0.5 litro obuolių sulčių
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Antieną įmerkti į obuolių sultis (kad apsemtų), berti pipirų, lauro lapų, česnakų ir palaikyti apie parą. Ištraukus dar pagardinti mėgstamais prieskoniais, sezamų sėklomis ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus. Keptą antieną atvėsinti. Skanaus!
Patarimas, marinatas tinka bet kokiai mėsytei marinuoti, tinka ir šašlykams, tačiau paukštienai tinka labiausiai.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- 1 kilogramas antienos
- 0.5 litro obuolių sulčių
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Antieną įmerkti į obuolių sultis (kad apsemtų), berti pipirų, lauro lapų, česnakų ir palaikyti apie parą. Ištraukus dar pagardinti mėgstamais prieskoniais, sezamų sėklomis ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus. Keptą antieną atvėsinti. Skanaus!
Patarimas, marinatas tinka bet kokiai mėsytei marinuoti, tinka ir šašlykams, tačiau paukštienai tinka labiausiai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą