• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 pakeliai pievagrybių (dideli)
  • 1 stiklinė majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 pakeliai pievagrybių (dideli)
  • 1 stiklinė majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuplauti ir sudėti į majonezo ir prieskonių masę. Marinuoti apie valadą laiko ir kepti ant grotelių (ne ilgiau 5 min).

    Skanaus!

Autorius: Vaidas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų