• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai vištiena (kulšelės be kaulo)
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (vištienai)
  • 30 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai vištiena (kulšelės be kaulo)
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (vištienai)
  • 30 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną pusvalandį pavirti taip, kaip verdant vištienos sriubą - su mėgiamais prieskoniais ir druska.
  2. Tuomet išimti iš puodo, aptrinti vištienos prieskoniais su tirpintu sviestu.
    Kepti apie 20 min ant grotelių orkaitėje arba lauke.
    Du viename - ir keptos vištos būna ir sultinio sriubai.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų