Vištienos krūtinėlė supjaustoma didesniais kubeliais. Viename dubenyje sumaišoma kapota citrinžolė, smulkintas askaloninis česnakas, smulkinta česnako skiltelė, imbieras ir čili milteliai. Gautas prieskonių mišinys sumaišomas su cukrumi, austrių bei žuvies padažais, aliejumi ir viskas sumaišoma su vištienos kubeliais. Paliekama bent 1 val. pasimarinuoti. Pamarinuota vištiena suveriame ant iešmelių ir vartant kepama ant grotelių, virš įkaitusių žarijų, kol gražiai apskrunda ir gerai iškepa vidurys. Patiekiam šilta su mėgstamomis daržovėmis. Skanaus.
Vištienos krūtinėlė supjaustoma didesniais kubeliais. Viename dubenyje sumaišoma kapota citrinžolė, smulkintas askaloninis česnakas, smulkinta česnako skiltelė, imbieras ir čili milteliai. Gautas prieskonių mišinys sumaišomas su cukrumi, austrių bei žuvies padažais, aliejumi ir viskas sumaišoma su vištienos kubeliais. Paliekama bent 1 val. pasimarinuoti. Pamarinuota vištiena suveriame ant iešmelių ir vartant kepama ant grotelių, virš įkaitusių žarijų, kol gražiai apskrunda ir gerai iškepa vidurys. Patiekiam šilta su mėgstamomis daržovėmis. Skanaus.