Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkoma kieta tešla. Po to ji suminkoma su ananaso gabaliukais. Iš šios tešlos šaukšteliu pakabinami nedideli kukuliukai, kurie verdami įkaitintame aliejuje, kol pasidaro rusvai auksinės spalvos. Prieš paduodant, jie apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.
Autorius: Uršulė
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai ananasų (susmulkintas)
šiek tiek cukraus pudros
2 vienetai kiaušinių
120 gramų kvietinių miltų
4 valgomieji šaukštai pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkoma kieta tešla. Po to ji suminkoma su ananaso gabaliukais. Iš šios tešlos šaukšteliu pakabinami nedideli kukuliukai, kurie verdami įkaitintame aliejuje, kol pasidaro rusvai auksinės spalvos. Prieš paduodant, jie apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.