• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 11 vienetų alyvuogių (žalios, įdarytos ančiuviais)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų (baltasis)
  • 4 vienetai kiaušinių (virti)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius susmulkinti.
    Alyvuoges padalinti į 3-4 dalis.
    Inde sumaišyti majonezą, garstyčias, labai smulkiai supjaustytą marinuotą agurką ir suberti papriką.
    Šią masę sumaišyti su kiaušiniais, alyvuogėmis ir smulkintomis petražolėmis. Pasūdyti, įberti pipirų.
    Duoti salotoms 1 val. pastovėti šaldytuve.
    Patiekti salotas galima ant stambių prancūziško batono gabaliukų, papuošus petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Eduarda

INGREDIENTAI:

  • 11 vienetų alyvuogių (žalios, įdarytos ančiuviais)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų (baltasis)
  • 4 vienetai kiaušinių (virti)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius susmulkinti.
    Alyvuoges padalinti į 3-4 dalis.
    Inde sumaišyti majonezą, garstyčias, labai smulkiai supjaustytą marinuotą agurką ir suberti papriką.
    Šią masę sumaišyti su kiaušiniais, alyvuogėmis ir smulkintomis petražolėmis. Pasūdyti, įberti pipirų.
    Duoti salotoms 1 val. pastovėti šaldytuve.
    Patiekti salotas galima ant stambių prancūziško batono gabaliukų, papuošus petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Eduarda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų