11 vienetų alyvuogių (žalios, įdarytos ančiuviais)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek paprikų (malta)
šiek tiek petražolių
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
1 vienetas svogūnų (baltasis)
4 vienetai kiaušinių (virti)
3 valgomieji šaukštai majonezo
1 vienetas marinuotų agurkų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius susmulkinti. Alyvuoges padalinti į 3-4 dalis. Inde sumaišyti majonezą, garstyčias, labai smulkiai supjaustytą marinuotą agurką ir suberti papriką. Šią masę sumaišyti su kiaušiniais, alyvuogėmis ir smulkintomis petražolėmis. Pasūdyti, įberti pipirų. Duoti salotoms 1 val. pastovėti šaldytuve. Patiekti salotas galima ant stambių prancūziško batono gabaliukų, papuošus petražolėmis. Skanaus.
Autorius: Eduarda
INGREDIENTAI:
11 vienetų alyvuogių (žalios, įdarytos ančiuviais)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek paprikų (malta)
šiek tiek petražolių
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
1 vienetas svogūnų (baltasis)
4 vienetai kiaušinių (virti)
3 valgomieji šaukštai majonezo
1 vienetas marinuotų agurkų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius susmulkinti. Alyvuoges padalinti į 3-4 dalis. Inde sumaišyti majonezą, garstyčias, labai smulkiai supjaustytą marinuotą agurką ir suberti papriką. Šią masę sumaišyti su kiaušiniais, alyvuogėmis ir smulkintomis petražolėmis. Pasūdyti, įberti pipirų. Duoti salotoms 1 val. pastovėti šaldytuve. Patiekti salotas galima ant stambių prancūziško batono gabaliukų, papuošus petražolėmis. Skanaus.